Diety z Chatki

Active

Wybierz miasto dostawy:

Menu

poniedziałek 19.05.2025

Śniadanie

Sałatka nicejska z tuńczykiem i kaparami

Drugie śniadanie

Trufle czekoladowe z ciecierzycy

Obiad

Schab w sosie śliwkowym z kaszą pęczak z surówką z czerwonej kapusty z kukurydzą

Obiad II

Kurczak w sosie alfredo z fasolką szparagową podany z kuskusem z blanszowanym szpinakiem

Podwieczorek

Zupa jarzynowa

Kolacja

Kurczak pieczony w żółtym curry z sosem orzechowym oraz salsą z ogórka i kolorowej papryki


wtorek 20.05.2025

Śniadanie

Bułeczka wrocławska z jajkiem sadzonym, świeżymi warzywami i sosem koperkowym

Drugie śniadanie

Smoothie bananowe z mango i ananasem

Obiad

Kurczak bbq z dipem salsa z frytkami warzywnymi i surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Obiad II

Spaghetti ze szpinakiem, kurczakiem i suszonymi pomidorami

Podwieczorek

Falafele z dipem sezamowym z chilli

Kolacja

Sałatka Cezar z ogórkiem


środa 21.05.2025

Śniadanie

Bajgiel z twarożkiem jagodowym i białą czekoladą

Drugie śniadanie

Chłodnik litewski

Obiad

Gyros z kurczaka z ryżem curry i sosem tzatziki

Obiad II

Bitki wieprzowe w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej

Podwieczorek

Jogurt grecki z nutellą śliwkową i orzechami

Kolacja

Sałatka ryżowa z kurczakiem, kukurydzą i prażonym słonecznikiem


czwartek 22.05.2025

Śniadanie

Drożdżówka z jabłkami i jogurtem cynamonowym

Drugie śniadanie

Twarożek z bazylią ze słupkami ogórka i papryki

Obiad

Risotto z kurkami i kurczakiem

Obiad II

Bogracz z pieczoną papryką i fasolą z kluskami śląskimi

Podwieczorek

Koktajl Bananowe Frappe

Kolacja

Sałatka Cobb z kurczakiem, awokado i gotowanym jajkiem


piątek 23.05.2025

Śniadanie

Twarożek bakaliowy z musli orkiszowym i owocami

Drugie śniadanie

Zupa brokułowa

Obiad

Wolno gotowana wieprzowina z pieczonymi warzywami i chlebkiem pita

Obiad II

Stir fry z kurczakiem, ryżem i surówką z czerwonej kapusty ze szczypiorkiem

Podwieczorek

Sałatka z mozzarellą i suszonymi pomidorami

Kolacja

Tajskie burgery z indyka z sosem miętowym i surówką z kapusty pekińskiej